آلوئه ورا رنگین (RANGIN Aloe'Vera )

آلوئه ورا رنگین (RANGIN Aloe'Vera )

منوي اصلي

آرشيو موضوعي

آرشيو مطالب

لينکستان

ساعت

امکانات

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 335
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 335
بازدید ماه : 487
بازدید کل : 20487
تعداد مطالب : 575
تعداد نظرات : 10
تعداد آنلاین : 1


حیات از کی پدید آمد
 
نظریه جدید محققان ژنتیک
حیات از کی پدید آمد/ منشأ حیات خارج از منظومه شمسی است
محققان اظهار داشتند که حیات پیش از شکل گیری زمین وجود داشته و ممکن است منشأ آن خارج از منظومه شمسی باشد.
 

به گزارش خبرگزاری مهر، متخصصان علم ژنتیک از یک نظریه که در عرصه رایانه ها و افزایش سرعت فناوریهای آنها مطرح شده بود، استفاده کرده و آن را به حیات تعمیم دادند.

نتایج این تحقیقات نشان می دهد که حیات در ابتدا حدود 10 میلیارد سال پیش، بسیار پیش از پیدایش زمین که گفته می شود 4.5 میلیار سال سن دارد، وجود داشته است.

حدود 40 سال قبل، فردی به نام گوردون مور (از بنیانگذاران شرکت اینتل) مقاله ای درباره آینده صنعت نیمه‌رساناها نوشت. در این مقاله، به این نکته توجه شده بود که طی سال‌های قبل از آن میزان پیچیدگی مدارهای میکروالکترونیک، هر دو سال دو برابر شده ‌است. معیار اندازه ‌گیری این پیچیدگی نیز تعداد ترانزیستورها در واحد سطح بود. بدین معنی که هر سال تراشه‌هایی به بازار می‌آمدند که تعداد ترانزیستورهای آن‌ها در واحد سطح دو برابر دو سال گذشته بود.

در هنگام انتشار این مقاله تنها 6 سال از ساخت اولین تراشه الکترونیکی گذشته بود.

این روند کمابیش در سال‌های بعد نیز ادامه داشت، تا آنجا که به عنوان معیاری برای پیش بینی آینده صنعت میکروالکترونیک مورد توجه قرار گرفت و کم کم نام قانون مور را به خود گرفت که گفته می شود تا سال 2020 معتبر است.

اگر قانون مور را برای نرخ پیشرفتهای رایانه ای در چند سال اخیر به کار بگیریم به دهه 1960 می رسیم که نخستین میکروتراشه اختراع شد.

الکسی شاروف از موسسه ملی کهولت در بالتیمور و ریچارد گوردن از آزمایشگاه گونه های دریایی گلف در فلوریدا تصمیم گرفتند که این نظریه را درباره حیات و آغاز آن به کار بگیرند.

این دو نفر استدلال کردند که ممکن است بتوان پیچیدگی حیات و نرخ افزایش از پروکاریوتها تا یوکاریوتها و تا موجودات پیچیده تر چون کرمها، ماهی ها و در نهایت پستانداران را اندازه گیری کنیم.

برگشت خطی پیچیدگی ژنتیکی ما را به یک جفت پایه باز می گرداند و حکایت از زمان مبدا حیات می کند که مساوی است با 9.7 ± 2.5 سال پیش.

نتایج این تحقیق به صورت مشروح در مجله آنلاین Arxiv منتشر شده است.

این نظریه از دیدگاه پان اسپرمیا حمایت می کند ؛ فرضیه ای که معتقد است زندگی در جایی بوجود نمی آید بلکه همواره در جهان وجود داشته، بذرهای آن در جای جای جهان هستی، پراکنده شده و پیوسته از نقطه ای به نقطه دیگر انتقال می یابد. طرفداران این فرضیه اعتقاد دارند حیات روی زمین از فضا وارد زمین شده است.

نتایج این تحقیق نشان می دهد که حیات از 10 میلیارد سال پیش وجود داشته است، یعنی حتی زمانی که زمین شکل هم نگرفته بود.

این درحالی است که محققان تأکید کرده اند که قسمت اعظم کار آنها نظری است.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:

نويسنده: علیرضا طولابی تاريخ: یک شنبه 1 ارديبهشت 1392برچسب:"حیات","منشاء", موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید. اینجانب با یاری خدا و همیاری و همکاری دوستان گرامی ام اقدام به راه اندازی این وبلاگ نموده ام.امیدوارم بهره کافی را ببرید.لطفاَ نظر فراموش نشه.متشکرم...

نويسندگان

لينکهاي روزانه

جستجوي مطالب

طراح قالب

© All Rights Reserved to alirezalux.LoxBlog.Com | Template By: NazTarin.Com